Console Output

Started by upstream project "wwiv" build number 3520

originally caused by:

Started by an SCM change

Running as SYSTEM

Building remotely on win10-64-ws (win-x86 windows) in workspace C:\jenkins\workspace\wwiv\label\win-x86

The recommended git tool is: NONE

No credentials specified

> C:\Program Files\Git\bin\git.exe rev-parse --resolve-git-dir C:\jenkins\workspace\wwiv\label\win-x86\.git # timeout=10

Fetching changes from the remote Git repository

> C:\Program Files\Git\bin\git.exe config remote.origin.url https://github.com/wwivbbs/wwiv.git # timeout=10

Fetching upstream changes from https://github.com/wwivbbs/wwiv.git

> C:\Program Files\Git\bin\git.exe --version # timeout=10

> git --version # 'git version 2.26.2.windows.1'

> C:\Program Files\Git\bin\git.exe fetch --tags --force --progress -- https://github.com/wwivbbs/wwiv.git +refs/heads/*:refs/remotes/origin/* # timeout=10

Checking out Revision b024c8e437f9b6e73d913afd749671c37b6ff5c3 (refs/remotes/origin/main)

> C:\Program Files\Git\bin\git.exe config core.sparsecheckout # timeout=10

> C:\Program Files\Git\bin\git.exe checkout -f b024c8e437f9b6e73d913afd749671c37b6ff5c3 # timeout=10

Commit message: "Only use pipe on WIN32 || OS2"

> C:\Program Files\Git\bin\git.exe rev-list --no-walk 2daf0429b6f4593a703763ccc1cdbc9d5948bb42 # timeout=10

> C:\Program Files\Git\bin\git.exe remote # timeout=10

> C:\Program Files\Git\bin\git.exe submodule init # timeout=10

> C:\Program Files\Git\bin\git.exe submodule sync # timeout=10

> C:\Program Files\Git\bin\git.exe config --get remote.origin.url # timeout=10

> C:\Program Files\Git\bin\git.exe submodule init # timeout=10

> C:\Program Files\Git\bin\git.exe config -f .gitmodules --get-regexp ^submodule\.(.+)\.url # timeout=10

> C:\Program Files\Git\bin\git.exe config --get submodule.deps/my_basic.url # timeout=10

> C:\Program Files\Git\bin\git.exe config -f .gitmodules --get submodule.deps/my_basic.path # timeout=10

> C:\Program Files\Git\bin\git.exe config --get submodule.deps/pdcurses.url # timeout=10

> C:\Program Files\Git\bin\git.exe config -f .gitmodules --get submodule.deps/pdcurses.path # timeout=10

> C:\Program Files\Git\bin\git.exe config --get submodule.deps/cereal.url # timeout=10

> C:\Program Files\Git\bin\git.exe config -f .gitmodules --get submodule.deps/cereal.path # timeout=10

> C:\Program Files\Git\bin\git.exe config --get submodule.deps/googletest.url # timeout=10

> C:\Program Files\Git\bin\git.exe config -f .gitmodules --get submodule.deps/googletest.path # timeout=10

> C:\Program Files\Git\bin\git.exe config --get submodule.deps/fmt.url # timeout=10

> C:\Program Files\Git\bin\git.exe config -f .gitmodules --get submodule.deps/fmt.path # timeout=10

> C:\Program Files\Git\bin\git.exe submodule update --init --recursive deps/my_basic # timeout=10

> C:\Program Files\Git\bin\git.exe submodule update --init --recursive deps/pdcurses # timeout=10

> C:\Program Files\Git\bin\git.exe submodule update --init --recursive deps/cereal # timeout=10

> C:\Program Files\Git\bin\git.exe submodule update --init --recursive deps/googletest # timeout=10

> C:\Program Files\Git\bin\git.exe submodule update --init --recursive deps/fmt # timeout=10

[win-x86] $ cmd.exe /C ".\builds\jenkins\wwiv\build && exit %%ERRORLEVEL%%"

C:\jenkins\workspace\wwiv\label\win-x86>setlocal

"Setting x86 (32-bit) Architecture"

**********************************************************************

** Visual Studio 2019 Developer Command Prompt v16.6.0

** Copyright (c) 2020 Microsoft Corporation

**********************************************************************

[vcvarsall.bat] Environment initialized for: 'x86'

=============================================================================

Workspace: C:\jenkins\workspace\wwiv\label\win-x86

Label: win-x86

WWIV_ARCHitecture: x86

WWIV_DISTRO: win-x86

WWIV Release: 5.7.1

Build Number: 3520

WWIV CMake Root: C:\jenkins\workspace\wwiv\label\win-x86\_build

WWIV_ARCHive: wwiv-win-x86-5.7.1.3520.zip

Release Dir: C:\jenkins\workspace\wwiv\label\win-x86\_build\release

Visual Studio Shell: "C:\Program Files (x86)\Microsoft Visual Studio\2019\BuildTools\VC\Auxiliary\Build\\vcvarsall.bat"

WindowsSdkVerBinPath C:\Program Files (x86)\Windows Kits\10\bin\10.0.18362.0\

WindowsLibPath C:\Program Files (x86)\Windows Kits\10\UnionMetadata\10.0.18362.0;C:\Program Files (x86)\Windows Kits\10\References\10.0.18362.0

INCLUDE C:\Program Files (x86)\Microsoft Visual Studio\2019\BuildTools\VC\Tools\MSVC\14.26.28801\include;C:\Program Files (x86)\Windows Kits\10\include\10.0.18362.0\ucrt;C:\Program Files (x86)\Windows Kits\10\include\10.0.18362.0\shared;C:\Program Files (x86)\Windows Kits\10\include\10.0.18362.0\um;C:\Program Files (x86)\Windows Kits\10\include\10.0.18362.0\winrt;C:\Program Files (x86)\Windows Kits\10\include\10.0.18362.0\cppwinrt

=============================================================================

A subdirectory or file C:\jenkins\workspace\wwiv\label\win-x86\_build already exists.

A subdirectory or file C:\jenkins\workspace\wwiv\label\win-x86\_build\release already exists.

Could Not Find C:\jenkins\workspace\wwiv\label\win-x86\wwiv-*.zip

Could Not Find C:\jenkins\workspace\wwiv\label\win-x86\wwiv-*.exe

* Building WWIV

-- The C compiler identification is MSVC 19.26.28805.0

-- The CXX compiler identification is MSVC 19.26.28805.0

-- Check for working C compiler: C:/Program Files (x86)/Microsoft Visual Studio/2019/BuildTools/VC/Tools/MSVC/14.26.28801/bin/Hostx86/x86/cl.exe

-- Check for working C compiler: C:/Program Files (x86)/Microsoft Visual Studio/2019/BuildTools/VC/Tools/MSVC/14.26.28801/bin/Hostx86/x86/cl.exe - works

-- Detecting C compiler ABI info

-- Detecting C compiler ABI info - done

-- Detecting C compile features

-- Detecting C compile features - done

-- Check for working CXX compiler: C:/Program Files (x86)/Microsoft Visual Studio/2019/BuildTools/VC/Tools/MSVC/14.26.28801/bin/Hostx86/x86/cl.exe

-- Check for working CXX compiler: C:/Program Files (x86)/Microsoft Visual Studio/2019/BuildTools/VC/Tools/MSVC/14.26.28801/bin/Hostx86/x86/cl.exe - works

-- Detecting CXX compiler ABI info

-- Detecting CXX compiler ABI info - done

-- Detecting CXX compile features

-- Detecting CXX compile features - done

-- Set CPACK_PACKAGE_FILE_NAME: wwiv-win-x86-5.7.1.3520

-- Set CPACK_PACKAGE_VERSION: 5.7.1

-- WWIV Build Number: 5.7.1.3520

-- Performing Test HAVE_FLAG_ADDRESS_SANITIZER

-- Performing Test HAVE_FLAG_ADDRESS_SANITIZER - Failed

-- Performing Test HAVE_FLAG_SANITIZE_ADDRESS

-- Performing Test HAVE_FLAG_SANITIZE_ADDRESS - Failed

-- Could NOT find Python (missing: Python_EXECUTABLE Interpreter)

-- Looking for pthread.h

-- Looking for pthread.h - not found

-- Found Threads: TRUE

-- Found GTest: C:/jenkins/workspace/wwiv/label/win-x86/deps/googletest/googletest/include

-- Found GMock: C:/jenkins/workspace/wwiv/label/win-x86/deps/googletest/googlemock/include

-- Using GoogleTest from C:/jenkins/workspace/wwiv/label/win-x86/deps/googletest/googletest/include

-- Version: 7.1.2

-- Build type: Release

-- CXX_STANDARD: 17

-- Performing Test has_std_17_flag

-- Performing Test has_std_17_flag - Failed

-- Performing Test has_std_1z_flag

-- Performing Test has_std_1z_flag - Failed

-- Performing Test SUPPORTS_USER_DEFINED_LITERALS

-- Performing Test SUPPORTS_USER_DEFINED_LITERALS - Success

-- Performing Test FMT_HAS_VARIANT

-- Performing Test FMT_HAS_VARIANT - Success

-- Required features: cxx_variadic_templates

-- Looking for _strtod_l

-- Looking for _strtod_l - found

FindWWIVCurses: CURSES_LIBRARIES: pdcurses

FindWWIVCurses: CURSES_LIBRARIES: pdcurses

FindWWIVCurses: CURSES_LIBRARIES: pdcurses

FindWWIVCurses: CURSES_LIBRARIES: pdcurses

FindWWIVCurses: CURSES_LIBRARIES: pdcurses

FindWWIVCurses: CURSES_LIBRARIES: pdcurses

-- WWIV_BUILD_TESTS is ON

CMake Error at core_test/CMakeLists.txt:45 (target_sources):

target_sources called with invalid arguments

-- Writing C:/jenkins/workspace/wwiv/label/win-x86/_build/BUILD.NFO

-- Configuring incomplete, errors occurred!

See also "C:/jenkins/workspace/wwiv/label/win-x86/_build/CMakeFiles/CMakeOutput.log".

See also "C:/jenkins/workspace/wwiv/label/win-x86/_build/CMakeFiles/CMakeError.log".

Build step 'Invoke XShell command' marked build as failure

Skipped archiving because build is not successful

INFO: Processing CTest-Version 3.x (default)

ERROR: Step ‘Publish xUnit test result report’ failed: [CTest-Version 3.x (default)] - No test report file(s) were found with the pattern '_build/Testing/**/*.xml' relative to 'C:\jenkins\workspace\wwiv\label\win-x86' for the testing framework 'CTest-Version 3.x (default)'.

Did you enter a pattern relative to (and within) the workspace directory?

Did you generate the result report(s) for 'CTest-Version 3.x (default)'?"

Finished: FAILURE